onsdag, februar 27, 2008

Jeg overlevede......

Ja så er jeg godt hjemme igen.
Til samtalen var der 6 personer som alle var meget søde.
De startede med at fortælle hvordan samtalen ville forløbe.
Lederen førte ordet og samtalen med mig, til at starte med, så kunne de forskellige spørge ind og fortælle hvad De havde brug for.
Og hvad går det hele så ud på, spør' man sig selv.
Joohh, Næstved kommune har oprettet 40 stillinger til fleksjobber som mig og så var det bare at søge på dem man mente var noget.
Jeg søgte bla. inen for ældreplejen, de mangler lige sådan en hyggemoster som mig.
En der kan læse, synge (håber ikke de forlanger sangprøve
a'la x-faktor) gå tur, pynte opholdsstuen, vande lidt blomster, tørre støv af og alt sådan noget de "rigtige ansatte" ikke har tid til. Det er måske ikke det mest fede job når man nu gerne ville være designer men det er et arbejde jeg ville hygge mig med og ved I hvad jeg TRÆNGER til at have kollegaer,fællesskab social status og alle de andre ting et arbejde giver.
Og så det sædvanlige, jeg glemte at spørger hvornår man så høre noget fra dem......

4 kommentarer:

Mariann sagde ...

Håber det lykkes for dig.
Kan godt forstå du gerne vil ud blandt andre, og have del i alt det, et arbejde giver. Når man har det hver dag tænker man måske ikke så meget over det, men tanken om ikke at have det er faktisk lidt skræmmende. (skulle måske lige fortælle mine kollegaer i morgen, at de er alletiders )
Mvh.
Mariann

strikke_jane sagde ...

Krydser fingre for dig og håber at de ringer lige om lidt.. :-)

Fríða sagde ...

håber det falder ud lige som du önsker dig.
kh.fra Island
Frida

Karina sagde ...

Håber det bedste for dig, måske har du allerede hørt fra dem! Det ene job er vel ikke bedre end det andet - der er brug for os alle. Især i ældreplejen må det da være godt med et par ekstra hænder som dine!